loader

All Inclusive

The Long Beach Hotel Montenegro Ulqin, Mali i Zi

PËRVOJA ALL INCLUSIVE

Zbuloni përvojën madhështore të rekreacionit dhe të pushimit në Mal të Zi. Nuk do të keni nevojë të shkoni larg për ta gëzuar familjen, grupin apo ekipin gjatë vizitës suaj - ne kemi kënaqësinë që t’ju ofrojmë përvojën tonë gjithëpërfshirëse të pushimit që kurrë nuk do ta harroni. Gjatë qëndrimit tuaj në hotelin tonë të sapo rinovuar, vendpushimin all inclusive më të mirë me 3 yje në Mal të Zi, ju mund të kënaqeni në përfitime ekskluzive dhe shërbime, të dizajnuara për të përmirësuar performancat tuaja sportive, si dhe në ushqimet e shijshme ndërkombëtare dhe specialitetet lokale.

Paketa gjithëpërfshirëse përfshin:

mëngjesin, drekën, darkën
Të gjitha vaktet ushqimore

mëngjesin, drekën, darkën

Pije alkoolike dhe joalkoolike
Pije alkoolike dhe joalkoolike *

Nga përzgjedhja e markave vendore dhe ndërkombëtare

WI-FI
WI-FI Falas

Toalet
Toalete

Mirëmbajtje të caktuar
Mirëmbajtje të caktuar

Volejboll
Volejboll në rërë
Karrige
Karrige për plazh
Çadra dielli
Çadra dielli
Restorante
Restorante
Café
Café
A JENI GATI PËR ULQIN? REZERVONI TANI