loader

Smještaj

The Long Beach Hotel Montenegro

PUT U PRAVI KOMFOR

Uživajte u dobrom noćnom odmoru i prihvatite novi dan i njegove avanture u Ulcinju, jednoj od najspektakularnijih lokacija u Crnoj Gori. Izaberite jednu od naših 126 nedavno renoviranih soba i maksimalno iskoristite svoje vrijeme - ove mirne i opuštene prostorije sadrže klima uređaj, SAT TV i mini-bar. Uživaćete u boravku u vrhunskom hotelu sa 3 zvjezdice u Crnoj Gori sa spektakularnom all inclusive uslugom i vrhunskim osobljem koje će rado pomoći sportistima, poslovnim putnicima i turistima.

PRIJAVA: 15:00, ODJAVA: 10:00

Soba sa krevetima na sprat
Krevet na sprat

SOBA SA KREVETIMA NA SPRAT

Moderne sobe sa krevetom na sprat pružaju komfor i udobnost svojim gostima. Ugodno okruženje upotpunjeno je svim nijansama, sjajnim sadržajem i našom jedinstvenom all inclusive uslugom. Za više prostora, kombinujte je sa pripojenom sobom.

Sadržaji: terasa, krevet na sprat sa 2 odvojena kreveta, klima uređaj, SAT TV, sopstveno kupatilo, toaletne potrepštine, mini frižider, noćni ormari, ogledalo.

REZERVIŠITE
Dvokrevetna soba
Odvojeni krevetBračni krevet

DVOKREVETNA SOBA

Skoro renovirane standardne dvokrevetne sobe su prekrasne, svijetle prostorije koje nude niz pogodnosti kako bi vaš boravak u Ulcinju bio što ugodniji i prijatniji. Naša sveobuhvatna usluga garantuje opuštenu i zabavnu posjetu.

Sadržaji: terasa, 2 odvojena kreveta (90x190) ili 1 bračni krevet (160x190), klima, SAT TV, kupatilo, toaletne potrepštine, mini frižider, noćni ormari, ogledalo.

REZERVIŠITE
Spojene sobe
Bračni krevetOdvojeni krevetiKrevet na sprat

SPOJENE SOBE – DVOKREVETNA SOBA + SOBA SA KREVETIMA NA SPRAT

Za još više prostora, uzmite jednu od naših garantovanih pripojenih soba. Ove sobe pružaju dovoljno prostora za vašu porodicu i prijatelje uz pogodnost da budu odmah jedni pored drugih.

Sadržaji: 2 terase, klima, SAT TV, 2 kupatila, toaletne potrepštine, mini frižider, noćni ormari, ogledalo.

REZERVIŠITE
Apartman
Bračni krevetSofa

JEDNOSOBNI APARTMAN

Spremite se da doživite čuda Mediterana sa svojom porodicom i prijateljima u našoj najvećoj sobi. Naši elegantno dizajnirani apartmani sa 1 spavaćom sobom sa živopisnim ambijentom predstavljaju savršen smještaj. All inclusive usluga osigurava fantastičan odmor za svakog člana vaše grupe.

Sadržaji: terasa, veliki krevet (160x190) + kauč na razvlačenje. Klima uređaj, SAT TV, kupatilo, toaletne potrepštine, mini frižider, noćni ormarii, ogledalo.

REZERVIŠITE
DA LI STE SPREMNI ZA ULCINJ? REZERVIŠITE