loader

Lokacija / Aktivnosti

The Long Beach Hotel Montenegro

VAŽNE ZNAMENITOSTI I POPULARNA MESTA

The Long Beach Hotel Montenegro je nedavno renoviran hotel na Velikoj plaži, jednoj od najdužih plaža u Evropi, sa svime što vam je potrebno da se opustite i dovedete u formu. Šetajte po pješčanoj plaži, razgledajte predivne crnogorske pejzaže pješke, vozite se na dva točka, posjetite predivni Virpazar, ili probajte parasejling i divite se plažama Ada Bojana i Valdanos iz vazduha.

Pored romantičnih mjesta kao što su izvanredni pejzaži Skaradskog jezera i skrivene plaže, ovdje možete otkriti bogatstvo istorije. Istražite staru tvrđavu u Baru ili posjetite Stari grad Ulcinja gdje su pirati držali Servantesa kao zarobljenika. Uživajte u domaćoj kuhinji ili šetajte uskim stazama i gledajte zalazak sunca preko zaliva. Svakodnevno gledajte divlje životinje i pridružite se ludim zabavama u Budvi i Boki Kotorskoj.

Km 8
Km 29
Km 75
Km 87
Km 10

Naš all inclusive hotel sa 3 zvjezdice je lako dostupan i vrlo malo udaljen od najboljih znamenitosti koje nudi Ulcinjska rivijera, i odličan je za one koji žele da otkriju tajne koje leže skrivene u svakom uglu ovog posebnog mjesta.

SVAKODNEVNE TURE I EKSKURZIJE

Virpazar
SKADAR & VIRPAZAR, PRIRODNI IZBOR

Posjetite ova lijepa mjesta sa velelepnim dvorcima, monumentalnim planinama i vodom prepunom vodenih ljiljana. Ona će vas oduševiti bilo da volite pješačenje, ribolov, plivanje, posmatranje ptica ili degustaciju vina.

Ada Bojana
PRELIJEPA ADA BOJANA

Ovaj izvanredni raj ima sve, od skijanja na vodi do jahanja i rajske prirode - može se pohvaliti sjajnim školama za surfovanje pomoću zmaja, opuštenim restoranima i poznatom hipijevskom nudističkom plažom.

Bar
BAR ĆE VAS ODUŠEVITI

Vaš odlazak u Crnu Goru nije potpun bez posjete Baru. Otkrijte Staru tvrđavu, turističku atrakciju, vidite najstarije drvo masline u Evropi i istražite prelijepe kamene uvale.

Budva
LUDO SE ZABAVITE U BUDVI

Spakujte svoju opremu za zabavu i krenite u pohod na klubove na plaži u glavnom gradu Crne Gore za zabavu. Ne propustite Sea Dance festival, najveću ljetnju žurku.

Sveti Stefan
KRALJEVSKI PUT DO UŽITKA

Drevni Sveti Stefan je ekskluzivno utvrđeno ostrvo koje svaki putnik mora posjetiti. Iskusite glamurozni ružičasti pijesak na Miločeru i Kraljičinoj plaži.

Kotor
PREDIVAN KOTORSKI ZALIV

Zašto ne biste posjetili čudesni srednjovjekovni grad Kotor, svetsku baštinu Uneska, ultra-šik Porto Montenegro u Tivtu, ili očaravajući Herceg Novi?

DA LI STE SPREMNI ZA ULCINJ? REZERVIŠITE